Oil 'n More is een huidverzorgingslijn die door Asha Debi Tewari is samengesteld.
De producten worden uitsluitend vervaardigd met natuurlijk gecertificeerde ingrediënten.

De producten onderscheiden zich hierdoor van veel andere verzorgings-producten die synthetische of chemische ingrediënten bevatten.
De basis van de producten van Oil ‘n More wordt gevormd door extra vierge olijfolie met toevoegingen van natuurlijke essentiële oliën en Manuka honing uit Nieuw-Zeeland.
Deze mooie Manuka honing is verwerkt in de gepattenteerde Extra Formule tegen mycosenagel / zwemmerseczeem en de Skin 'n More voor de huid en nagel die extra zorg nodig heeft.
Deze Manuka honing is onderzocht door medische wetenschappers en wordt hier in Nederland veel ingezet bij ontstekingen in het lichaam door artsen.

Lees hier meer over de Manuka Honing
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2143001909161193&id=527997357328331

https://leefbewust.nu/manuka-honing-darminfectie/

Alle producten van Oil 'n More worden samengesteld en vervaardigd in ons eigen gecertificeerde productiebedrijf RDT & K Production Holland.
Waar wij ons houden aan de NVWA wet- en regelgeving.
 
 

Oil 'n More Extra Formule

De Oil 'n More Extra Formule is een krachtigere variant van de Milde Formule. Deze formule is een gepatenteerd product van Oil 'n More. De Extra Formule is samengesteld voor huid en nagel. Uit het micobiologisch onderzoek dat uitgevoerd is op dit product is bewezen dat bij consequent gebruik de Extra Formule een effectief product is tegen kalknagel en extreme huidirritatie tussen de tenen. Geadviseerd wordt nagels te laten verzorgen door de pedicure en 2 x daags met de Extra Formule de nagels en 1 x daags de voeten te verzorgen. Door de Extra Formule consequent te gebruiken zal er verbetering van de kalknagel plaats vinden.

Verkrijgbaar in 50 ML en 250 ML

Ingrediënten: Olea Europaea Fruit Oil, Citrus Limon Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mel, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool

De Extra Formule is getest en onderzocht tegen de volgende micro-organismen:
- Aspergillus Brasiliensis (schimmel / gist)
- Candida albicans (schimmel / gist)
- Staphylococcus aureus (bacterie)
- Pseudomonas aeruginosa (bacterie)
- Escherichia Coli (bacterie)

Het onderzoek is uitgevoerd door Merieux NutriSciences
Locatie: Ede en Frankrijk

Uit onderzoek is bewezen dat de Extra Formule in 3 maanden tijd tussen de 65% en 70% micro-organismen bestrijd en hiermee tot een klasse A anti-mycose product.
Ook is bewezen dat de Extra Formule in combinatie met de Method A behandeling (intensieve opschoningsmethode) mycose-nagel snellere herstellende resultaten biedt.
Dit product voldoet aan de EU cosmeticanorm

Oil 'n More Milde Formule

De gepattenteerde Oil 'n More Milde Formule is een vezorgende olie voor dagelijks voetverzorging en lichte huidirritatie tussen de tenen. Bij dagelijks gebruik wordt de huidconditie verbeterd en voelt de huid zijdezacht aan. Tevens zorgt deze olie voor herstel en verbetering aan de nagel. Bij huidirritatie wordt de irritatie minder en hersteld.

Verkrijgbaar in 50 ML en 250 ML

Ingrediënten: Olea Europaea Fruit Oil, Citrus Limon Fruit Extract, Mel, Eucalyptus Globolus Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool

De Milde Formule is getest en onderzocht tegen de volgende micro-organismen:
- Aspergillus Brasiliensis (schimmel / gist)
- Candida albicans (schimmel / gist)
- Staphylococcus aureus (bacterie)
- Pseudomonas aeruginosa (bacterie)
- Escherichia Coli (bacterie)

Het onderzoek is uitgevoerd door Merieux NutriSciences
Locatie: Ede en Frankrijk
Dit product voldoet aan de EU cosmeticanorm

Wart 'n More

Wart 'n More is een gepattenteerde olie met een krachtige samenstelling gebaseerd op essentiële oliën. De Wart 'n More is samengesteld om zowel eeltachtige huiduitwas / huidwoekering / aangroeisel als kalknagel(s) te verzorgen.

Verkrijgbaar in 30 ML

Ingrediënten: Olijfolie, Amandelolie, Teetreeolie, Citroenolie, Oreganoolie, Tijmolie, Lavendelolie, Eucalyptusolie, Rozemarijnolie

Wart 'n More is getest en onderzocht tegen de volgende micro-organismen:
- Aspergillus Brasiliensis (schimmel / gist)
- Candida albicans (schimmel / gist)
- Staphylococcus aureus (bacterie)
- Pseudomonas aeruginosa (bacterie)
- Escherichia Coli (bacterie)

Het onderzoek is uitgevoerd door Merieux NutriSciences
Locatie: Ede en FrankrijkSkin 'n More

Skin 'n More is een zachte romige créme met verzorgende en herstellende eigenschappen, dit door de mooie oliën en de boordevolle enzymen uit de manuka honing.

Ingrediënten: Olea Europaea Fruit Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Duclis Oil, Simmondsia chinensis Oil, Mel, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil

Oil 'n More Sparkle and Spiced

De Sparkle And Spiced lijn bestaat uit een (massage) huidolie en lichaamsscrub. Sparkle And Spiced is geschikt voor alle huidtypen en heeft een verkwikkende en rustgevende werking op lichaam en geest door de unieke samenstelling van de essentiële oliën. De combinatie van Kaneel, Lavendel, Citroen, Mandarijn, Sinaasappel en Gember zorgt voor een kruidige en verkwikkende geurexplosie. De Citrus-oliën zorgen samen voor een energieke huid, terwijl de Gember en Kaneel de huid verwarmen en verjongen. De Lavendelolie, heeft een kalmerende werking zowel de huid als de zintuigen. Door de Tea-Tree olie wordt de huid grondig gereinigd. De Amandelolie, Macadamia-olie en Olijfolie voeden de droge huid en maken deze fluweelzacht. De scrub bevat fijne suiker en stukjes gemalen gedroogde sinaasappelschil. Droge huid vermindert wanneer dit product 2 keer per week gebruikt wordt.

Ingrediënten: Amandelolie, Macadamia-olie, Kaneelolie, Lavendelolie, Citroenolie, Mandarijn-olie, Gemberolie, Tea-tree-olie, Sinaasappelolie, Olijfolie, Gedroogde sinaasappel

Oil 'n More Harmony 55

De Harmony 55 body massage oil is een verzorgende huidolie. De olie is tevens uiterst geschikt als revitaliserende massage olie. Dit product is rijk aan essentiële oliën gecombineerd met olijfolie. De olie kan direct na het douchen of baden op de huid worden aangebracht. De olie wordt snel door de huid opgenomen en voelt niet vettig aan. De huid voelt na het aanbrengen van de olie soepel en zacht. Droge huid vermindert bij regelmatig gebruik. Als massage olie werkt het uitstekend als stimulatie van de bloedcirculatie. De huidolie geeft niet alleen een verzorgend maar ook een rustgevend en ontspannen gevoel. Geniet van het luxe moment met de harmonieuze geuren.

Ingrediënten: Amandelolie, Macadamia-olie, Kaneelolie, Lavendelolie, Lemongrass-olie, Tea-tree-olie, Rozemarijnolie, Olijfolie